TORNADO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Torzo kroniky ....

+9
tomk70
husak
kopr..
Lord Anubis
Taita
!LZ!
lazaka
impotentis
Lmslaver
13 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Torzo kroniky .... Empty Torzo kroniky ....

Příspěvek  Lmslaver 24/7/2008, 22:14

Patrně už asi nebude kronika našeho Divu dokončena. Příběh se uzavřel. Jistě, občas se prostě stává, že nemusí mít šťastný konec, je však těžké pokračovat v kronice, když její závěr nebude opěvován oslavným vítězstvím. Pokládám zde torzo naší kroniky, k níž jsem stejně nenašel dostatek podkladů na našem foru, což je ale také možná moje vina, že jsem se buď špatně díval, nebo jsem byl jen líný se hrabat v tom množství ostatního spamu. Ještě bych chtěl říc, že jsem byl závěrem hry (vinou tvůrců) zklamán. Nemasné, neslané útoky natarských jednotek, které nemůžou ohrozit žádný Div světa, je-li alespoň trochu slušně chráněn. Při pohledu na desítky nudných traviologů s natarskými útoky na náš Div jsem stejně nabyl dojmu, že by byl k nim komentář obrovská otročina psát a ještě větší nuda číst. Zpočátku jsem ještě měl snahu trochu psát, ale postupem času se tato chuť vytrácela a vše zvrhlo jen na suchý komentář a výčet událostí. Úmorné a nekonečné zásobovaní natarky obilím, bez kontroly nad svými obrannými jednotkami a víceméně ponechání svých tak dlouho budovaných vesnic napospas cizím útokům. Vleklý průběh hry a narychlo ušitý závěr, mě určitě také nepřesvědčí začít další server. Už nikdy nebudu takový blázen abych ponocoval do dvou u toho blbého kolečka na monitoru, nebo vstával ve tři ráno před ranní směnou, abych poslal nějaký útok. V závěru hry mě v tom prostě už jen držel tento skvělý kolektiv lidí, kterému především patří můj dík.

Ještě k torzu kroniky. Chybějící jména můžou Ti, kteří je znají dopsat. I všichni ostatní můžete přiložit svůj komentář ke stavbě našeho divu v Pevnosti a dodat další informace, vybrat a přihodit ty nejlepší traviology. Na kronice se můžeme podílet přece nějakým způsobem všichni a alespoň nějakým způsobem ji dát trochu dohromady. Pokud ji teda ještě chceme.

22.05.2008
Horký vzduch jako dech draka se pomalu vlní plání travianu, teplo vyzařuje i suchá skalnatá půda, osaměle tu a tam stojí uschlý strom. Pro obyvatele jihozápadu, je tohle všechno běžný jev, ale pro cizince, kteří nejsou na taková vedra zvyklý to je hotové peklo. Prach se lepí na pot jezdců i koní, jež míří tryskem do hlavního stanu multialiance TORNADO. Nejlepší stopaři impéria přijeli ohlásit, že Nataři přicházejí.
Skloněné hlavy velitelů nad mapou, rychlá porada a jediný prst se zaboří do středu rozvinutého plátna. Je rozhodnuto, v samém srdci Tornada na souřadnicích -162/-76, bude Natarům přebrána vesnice a zde pro věčnou slávu aliance vystavěn Div světa.

23.05.2008
Natarská hlídka na ochozech hradeb vesnice s neklidem pozoruje oblaka prachu jež se víří na obzoru. Po chvíli rozeznávají vojenské oddíly, na jejichž zástavách vlaje znak Tornada. Nataři vyhlašují pohotovost, zaujímají obranná postavení na hradbách. Jejich vesnice se dostává do kleští oddílů ?.......? Jednotky statečných bijců doslova rozmetají obranné pozice Natarů a nastupují Ti jež vesnici přebírají. ?......? přicházejí s náčelníky a senátory. Závěrečnou řeč pronáší senátor LMR a obyvatele přecházejí na její stranu, vesnice se dostává do správy hráčky LMR. Vesnice dostává jméno Pevnost.

Další útočná komanda Tornada srovnávají se zemí natarské vesnice s celého jihu serveru. Jejich noví majitelé pak jen budou stěží dohánět ztrátu aby z ruin postavili funkční vesnici s Divem světa.

Začíná budování infrastruktury,staví se sýpka a sklady, jsou položeny základy k obranné zdi, jež musí odolat náporu útoků nadcházejicích dní a týdnů. Do Pevnosti se sjíždějí oštěpáři, pretoriáni a falanxové z celé multialiance i z okolních aliancí, které se rozhodli Div Tornada podpořit.

06.06.2008
Elitní vojska Tornada se dávají opět do pohybu. Tentotkrát aby získala plány ke stavbě Divu světa. Hrdinské ostruhy si tentokrát vysloužili tito hráči: ?......?

Po celou dobu stavby se marně Nataři snaží svými útoky zmařit snahy stavitelů v Pevnosti a zabránit růstu Divu světa.

Situace mezi Tornadem a mEsh se přiostřuje. Bývalí spojenci si najednou nemůžou přijít na jméno. Vyčkávací taktika a strategie zahnívajícího nevyčuhování mEshe popuzuje akční a výbojné členy Tornada. Následuje série osamocených útoků mezi některými členy těchto multialiancí. Multialiance mEsh rozpoutává štvavou kampaň na celém serveru proti Tornádu. Z hlavního stanu Tornada přichází rozkaz k hromadnému útoku. Cílem jsou obilná pole, tržiště a obchodní kanceláře mEshackých vesnic. Desítky polí zachvátil požár, obchodní stezky obsadili členové Tornada a nemilosrdně přepadávali každý kupecký povoz naložený obilím a směřující k Divu mEsh.

Alhambru, jeden z divů mEshe zachvátí válečný požár zažehnutý válečníky z Tornada a táto natarka definitivně ztrácí šanci na dostavění finální stavby.

Vedení i jednotlivý členové mEsh zuří a útočí přímo na Pevnost. Dvěma útočníkům přeje štěstěna a bourají po jednou levelu velkého skladu.

Je čas na změnu taktiky. Tisíce jednotek pod zástavou Tornada vyrážejí za doprovodu katapultů na steč proti jednotlivým vesnicím stavitele mEshackého divu vidláka. Rozkaz zní jasně: vykatovat všechny vidlákovy vesnice na nulu a tím mu znemožnit udržení plánů nutných ke stavbě Divu v City of mEsh. Štěstí však stojí na straně mEshe a o pouhý vlásek unikají této totální destrukci. Poslední silná bourací komanda vyrážejí proti samotnému Divu mEsh a daří se jim srazit po levelu z velkého skladu v natarce. Bohužel to na náskok Divu mEshe nestačí ...

.... zde zápis končí, je však všeobecně známo, že ačkoli Tornado dávalo hlavní směr toku dějin na devátém světě Travianu, nakonec se k této multialianci obrátilo štěstí zády a jejich Div světa skončil těsně za Divem mEsh jako druhý dne 08.07.2008 kolem 15:11 hod.

Ostatně závěr tady pěkně vystihl na foru už husak: https://travfor.forumczech.com/offtopic-f3/kronika-t1042.htm
Lmslaver
Lmslaver
Equites Imperatoris

Po?et p?ísp?vk? : 121
Location : Tornado. zástup - Vavra a zuzatko, Kat - 1200, a/p- 3,4:1

http://s9.travian.cz/dorf1.php?newdid=112131

Návrat nahoru Goto down

Torzo kroniky .... Empty Re: Torzo kroniky ....

Příspěvek  impotentis 24/7/2008, 22:45

co by to bylo za kroniku, kdyby byla nekdy dokoncena...

mimochodem, take diky vam je samo toto forum docela dobrou kronikou naseho byti na devatem svete

impotentis
Equites Caesaris

Po?et p?ísp?vk? : 367

http://s9.travian.cz/karte.php?d=351014&c=20

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  lazaka 25/7/2008, 10:58

Dobré čtení, jsem každopádně pro dokončení.
lazaka
lazaka
Senátor

Po?et p?ísp?vk? : 647
Location : TORNADO°,Kopr.., 150 katapultů, 200 beranidel, 2,7:1

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  !LZ! 25/7/2008, 17:45

pěkné, alespoň o něco se někdo pokusil. [skrz]

!LZ!
Legionar

Po?et p?ísp?vk? : 6

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Taita 25/7/2008, 19:15

Je to pěkně jak řekl Lazák mohlo by dokončení, ale vím jednu věc ono je to hodně práce Smile
Taita
Taita
Equites Caesaris

Po?et p?ísp?vk? : 476

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Lord Anubis 27/7/2008, 21:30

jak už sem řekl na srazu v praze... sou to dějiny... a dějiny by měly zůstat zachované... bohužel nejsem obdařen takovým spisovatelským umem jako husak či Lmslaver.... Ale pokud je potřeba nějakých informací, rád přiložím ruku k dílu.... kronika by se měla dodělat... At už to dopadlo jak to dopadlo, nesouhlasím s jednou věcí... mesh postavil div, ale je to jen špička ledovce... skoro rok sme tu hrali prim... tak at na nás není zapomenuto, a ta kronika nás takříkajíc zachová... bude naším odkazem
farao

Edit: ted sem dojel z dovolené... tak se do toho trochu taky pustím :-) (zkusím začít těmi hluchými místy v předchozím textu). Jinak bravo... vypadá tento uryvek velmi dobře (věřím že to bude jen uryvek :-) )
Lord Anubis
Lord Anubis
Senátor

Po?et p?ísp?vk? : 587
Location : TORNADO zástupce Marus71, Husak...ztraceno...ztraceno...?:1

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kopr.. 28/7/2008, 10:59

Jsem pro ,aby naši spisovatelé dodělali kroniku ,pokud budou mít čas a přidal bych tam i pár
strategických rad ke hře ,aby když už si to někdo přečte aby věděl jak jsme hráli a
třeba i převezme něco znaší strategie.
kopr..
kopr..
Pretorian

Po?et p?ísp?vk? : 42

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Lord Anubis 29/7/2008, 16:31

tak se omlouvám, ale nějak sem zařizoval nový kompl.... každopádně pravě sem dokončil převod travilogu na jpg
jedná se o utoky na naši natarku... od natarů, a od hráčů (bohužel některé travilogy už nefungují... ale to nejduležitější mám)

pokusím se večer to samé provést i s utoky na cizí natarky (ale mám obavu že ty travilogy už nebudou funkční stejně tak jaky ty travilogy z přebírání natarky a plánů :-( )
Lord Anubis
Lord Anubis
Senátor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Lord Anubis 30/7/2008, 01:25

tak už sem sem něco dal, ale prosím o pomoc... některé utoky už nefungujou a některé nemužu najít... v paměti mám poslední utok od kandaka na com a hlavně to zničení alhambry (no nemůžu to najít).... pokud by to měl někdo poruce, tak sem stím. to samé platí o přebírání natarky... travilogy jednoduše už nefungujou... ale jména vím (to by byla informace pro naše spisovatele :-) )

edit: tak kandakuv marný pokus a jeden ničitelskej travilog na alhambru sem našel, ale mám takový pocit že na tu samou adresu, na alhambru zautočil ještě dva lid (vinky a kaczenka), tak pro klid v duši se pokusím najít ještě tyto dva logy (kdyžtak mě pomožte :-) )

Jinak mě ještě napadla jedna maličkost jak obohatit kroniku, nesouvisí přímo s stavbou DS, ale mohla by se tam zveřejnit síň slávy... teda pokud ještě fungují travilogy v této sekci)
Lord Anubis
Lord Anubis
Senátor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  lazaka 2/10/2008, 00:23

Tak co pánové, dělá se ještě na té kronice, nebo už to je pasé? What a Face
lazaka
lazaka
Senátor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  husak 2/10/2008, 11:48

text je víceméně hotový, ale zas čekáme na člověka co slíbil udělat z toho vévévé
husak
husak
Senátor

Po?et p?ísp?vk? : 665

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  tomk70 6/10/2008, 14:30

Www se porad brani prijmout texty kroniky tornada ? Jestli je to tak snad se tady najde nekdo kdo rozumi tajuplnym znackam HTML, ma casove moznosti naformatovat toto veledilo tornadich basniku a umi ulozit nekde na web dostupny celemu svetu.
tomk70
tomk70
Equites Imperatoris

Po?et p?ísp?vk? : 192

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  MaXX_1 6/10/2008, 15:53

husak napsal:text je víceméně hotový, ale zas čekáme na člověka co slíbil udělat z toho vévévé

Praskni kdo to slibil. Ja sice zaklady HTML umim ale s casem sem na stiru
MaXX_1
MaXX_1
Equites Caesaris

Po?et p?ísp?vk? : 489
Location : TORNADO Zastup:IrisLord,Felislavandula katapultu 1000+

http://s9.travian.cz/karte.php?d=318297&c=b1

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Komiks 8/10/2008, 18:50

Už se nemůžu dočkat Laughing cheers sunny jocolor
Komiks
Komiks
Equites Caesaris

Po?et p?ísp?vk? : 358
Location : TORNADO. kems, V.I. Lenin .. Katapultů 400, Beranů 780 .. 4:1

http://s9.travian.cz/dorf1.php

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Lord Anubis 9/10/2008, 09:43

je to náš spoluhráč... hral chvili učet misto marus71 :-D
dělá diplomku, a nejpozděj do dvou tydnu to tam nabouchá prej... tak snad... protože podobu díla už jsem sním konzultoval, a myslím že to bude ono :-D
Lord Anubis
Lord Anubis
Senátor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  lazaka 9/10/2008, 12:29

Tož to už se všichni těšíme......je tam i o harašení? lol! lol! lol!
lazaka
lazaka
Senátor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Máslouny 10/10/2008, 22:15

lazaka napsal:Tož to už se všichni těšíme......je tam i o harašení? lol! lol! lol!

tobě se nějak stýská po harašení rabbit
Máslouny
Máslouny
Equites Caesaris

Po?et p?ísp?vk? : 351

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  lazaka 11/10/2008, 14:55

Já haraším na s8 a to docela ve velkém cherry
lazaka
lazaka
Senátor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Taita 12/10/2008, 21:30

lazaka napsal:Já haraším na s8 a to docela ve velkém cherry

ty mi chybiš na s9 Sad
Taita
Taita
Equites Caesaris

Po?et p?ísp?vk? : 476

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  tomk70 19/10/2008, 23:39

Nestálo by za to uveřejnit alespon texty kdyz www jak se zda je nesplnitelne ? Hoodne se na to tesim.
tomk70
tomk70
Equites Imperatoris

Po?et p?ísp?vk? : 192

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Lord Anubis 21/10/2008, 16:42

nebylo by to ono...
krom toho nevím to na 100 procent... ale včera asi začla tvorba online verze... joooo
Lord Anubis
Lord Anubis
Senátor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  !LZ! 30/10/2008, 02:02

na mne už se nejspíše nepamatujete, ale také se nemohu dočkat.
skrz

!LZ!
Legionar

Po?et p?ísp?vk? : 6

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Lord Anubis 31/10/2008, 13:25

pamatujem :-D
Lord Anubis
Lord Anubis
Senátor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Máslouny 31/10/2008, 21:48

fakt ste supééér těším se Smile king
Máslouny
Máslouny
Equites Caesaris

Po?et p?ísp?vk? : 351

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ivan33333 5/11/2008, 17:08

!LZ! napsal:na mne už se nejspíše nepamatujete, ale také se nemohu dočkat.
skrz
Pamatuju... clown Very Happy Wink
ivan33333
ivan33333
Senátor

Po?et p?ísp?vk? : 707

http://s4.gunwest.cz/index.php

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra: