Pamětní deska
+13
kovicek
Kokinovice
Komiks
brambůrka
Kadacek
ivan33333
tomk70
kada
Jelínek
lazaka
Lmslaver
Lord Anubis
husak
17 posters
Pamětní deska
Bitvy byly dávno dobojovány, kronika je dopsána a díky Anubisově píli a vytrvalosti byla uvedena do čitelnější podoby na http://www.tornado-aliance.unas.cz/
Již dlouho je toto shromaždiště opuštěno. Pod sálajícími paprsky slunce střídanými proudy deště již dávno vychladly a rozpukaly kameny rozprostřené kolem tohoto kdysi ve dne v noci planoucího táborového ohně. Brzy přijde sníh a zakryje poslední stopy koní osamělých poutníků, kteří snad z nostalgie čas od času toto místo navštíví aby tiše zavzpomínali na dávné doby vítězství, bratrství i harašení krásných bojovnic a udatných reků Společenstva Bouří.
Dnes jsem svou dýkou vyryl do kůry stoletého jilmu pamětní desku a prosím všechny návštěvníky tohoto posvátného místa, aby na ni připojili svůj poslední monogram. Kdo ví, zda mé jméno nezůstane osamoceno?
Již dlouho je toto shromaždiště opuštěno. Pod sálajícími paprsky slunce střídanými proudy deště již dávno vychladly a rozpukaly kameny rozprostřené kolem tohoto kdysi ve dne v noci planoucího táborového ohně. Brzy přijde sníh a zakryje poslední stopy koní osamělých poutníků, kteří snad z nostalgie čas od času toto místo navštíví aby tiše zavzpomínali na dávné doby vítězství, bratrství i harašení krásných bojovnic a udatných reků Společenstva Bouří.
Dnes jsem svou dýkou vyryl do kůry stoletého jilmu pamětní desku a prosím všechny návštěvníky tohoto posvátného místa, aby na ni připojili svůj poslední monogram. Kdo ví, zda mé jméno nezůstane osamoceno?
husak- Senátor
- Po?et p?ísp?vk? : 665
Re: Pamětní deska
ano tento oheň už pomalu dohasíná, ale i tak podpořím tento sociologicky pruzkum a připojuji svuj podpis. Je smutné že ti co to tu sem tam navštěvují zatím neučinili totéž. :-)
Lord Anubis- Senátor
- Po?et p?ísp?vk? : 587
Location : TORNADO zástupce Marus71, Husak...ztraceno...ztraceno...?:1
Vtesávám zde své patrně poslední runy, na které za svitu uhasínajícího ohně už není ani vidět. I když procházíme novými bojišti a dobrodružstvími, rád se nostalgicky ohlédnu na doby kdy vlajky Tornada vlály na pláních 9cz serveru a k tomu nechť nám dlouze slouží Kronika.
Sice neumím tak tajemné a krásné příběhy, ale jak bylo výše zmíněno o harašících bojovnicích tak musím jako jeden z hlavních harašmentu udělat i já svůj zářez, škoda že jen do pamětní desky.
lazaka- Senátor
- Po?et p?ísp?vk? : 647
Location : TORNADO°,Kopr.., 150 katapultů, 200 beranidel, 2,7:1
Moc pěkně jsi to Husáku napsal... "kolem tohoto kdysi ve dne v noci planoucího táborového ohně" ... Občas mi ten táborák moc chybí. Srdečně Vás všechny zdravím. Kada
kada- Imperian
- Po?et p?ísp?vk? : 80
tomk70- Equites Imperatoris
- Po?et p?ísp?vk? : 192
Také přidávám svůj zářez . Z posledních sil se snažím ještě na jednom serveru hrát, ale prostě není to Tornádo
ahoj všichni tak jsem po dlouhé době opět tady a jdu si zavzpomínat a zamáčknout slzu...
brambůrka- Equites Imperatoris
- Po?et p?ísp?vk? : 183
Ano ano .... s příchodem nového roku jsem si taky vzpoměl na staré krásné zlaté časy už to holt letos není ONO
Ale i tak přeji všem Fše NEJ NEJ do nového roku 2009
Ale i tak přeji všem Fše NEJ NEJ do nového roku 2009
Čas od času je dobré s nostalgií vzpomenou živé i mrtvé, když v současnosti nemáme zapisovatele nových příběhů, natož popěvky a veršované balady
Kokinovice- Imperian
- Po?et p?ísp?vk? : 57
Take pripojuji podpis, hraju ted zase na s9, ale neni to jako poprve
kovicek- Equites Imperatoris
- Po?et p?ísp?vk? : 145
Tak pridavam sa aj ja CZ9 a TORNADO mi dost chyba uz to nikdy nebude take ake to bolo
cafa, kdyby jste nekdo chtel hrajeme ted s oggim mafii na www.facebook.com
nebo si muzete tam s nami prijit pokecat
po registraci nas najdete snadno
nase jmena jsou : Jonáš Růžička a Zdenek Benda, tak zajdete, je to dobry forum a clovek tam najde plno znamych;)
zatim se mejte caf
nebo si muzete tam s nami prijit pokecat
po registraci nas najdete snadno
nase jmena jsou : Jonáš Růžička a Zdenek Benda, tak zajdete, je to dobry forum a clovek tam najde plno znamych;)
zatim se mejte caf
shokei_Sogun- Osadník
- Po?et p?ísp?vk? : 3
Nehraje ted nekdo na s6 ? Po dlouhy dobe, jsem se zase nalogoval:D A zacal mastit trav.
shokei_Sogun- Osadník
- Po?et p?ísp?vk? : 3
:-)
shokei_Sogun napsal:Nehraje ted nekdo na s6 ? Po dlouhy dobe, jsem se zase nalogoval:D A zacal mastit trav.
škoda, že tě to nepřepadlo před dvouma měsícema... velké množství lidí se po vyhrané S9 registrovalo na S5 :-)... tož ať se ti na té šestce daří
Lord Anubis- Senátor
to je mazec ani já nemohu zapomenout, párkrát když mě přepadla nostalgie, tak se začlo něco hrát, ale je to úplně o něčem jiném....
ale když si vezmu tričko... jo to se potom loudí vzpomínky na zlaté časy tornáda :-)
ale když si vezmu tričko... jo to se potom loudí vzpomínky na zlaté časy tornáda :-)
zax- Imperian
- Po?et p?ísp?vk? : 69
slzím dojetím
Tak jsem se začetla do těch slavných, krásně zpracovaných a napsaných stránek o historii Tornáda, a uplně slzím dojetím. Nějak jste mi přirostli k srdci, lidíci.
I vaše všechny lidové slovesnosti, osobité styly, vyjadřování, a tak..
Pojďte někdy udělat scuka..
Vaše Roxanka
(Moxíku, čteš to tu někdy? Tebe bych obzvlášť někdy ráda poznala ;-) Z propos, nemá ještě někdo na skladě zde zmiňované tričko? Že bych měla nějakou trvalou památku...)
I vaše všechny lidové slovesnosti, osobité styly, vyjadřování, a tak..
Pojďte někdy udělat scuka..
Vaše Roxanka
(Moxíku, čteš to tu někdy? Tebe bych obzvlášť někdy ráda poznala ;-) Z propos, nemá ještě někdo na skladě zde zmiňované tričko? Že bych měla nějakou trvalou památku...)
roxana- Equites Caesaris
- Po?et p?ísp?vk? : 393
hoj
myslím že by se nikdo nechtěl svého klenotu vzdát...
se musím přiznat, je mě to trapné... ale moje vypyplané tričko s trofejemi wogu, bzG, AR se mě ztratilo....
ale roxi, myslím že jedinou cestou je nechat si to někde potisknout... mám pocit že tu někde byly ty vzory... takže asi jedině zajit někam a nechat udělat
jinak všem štastné a veselé, a bohatého ježíška :-)
myslím že by se nikdo nechtěl svého klenotu vzdát...
se musím přiznat, je mě to trapné... ale moje vypyplané tričko s trofejemi wogu, bzG, AR se mě ztratilo....
ale roxi, myslím že jedinou cestou je nechat si to někde potisknout... mám pocit že tu někde byly ty vzory... takže asi jedině zajit někam a nechat udělat
jinak všem štastné a veselé, a bohatého ježíška :-)
Lord Anubis- Senátor
Povolení tohoto fóra: