R1
+15
Iteki
boudica
maximaf
Madrak
Gepi
ivan33333
Lord Anubis
lazaka
FADRC
hanz_11
lada2
Jelínek
moxa
Smike78
felislavandula
19 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Re: R1
tohle je pro ne typicke. Jsou to zbabelci a utoci neohlasene. Uz se tesim az je smetem pokud do toho pujdou...
Smike78- Equites Caesaris
- Po?et p?ísp?vk? : 235
Location : TORNADO Zastupce - Skromnacek, FADRC...katapultu 1000 ...army slusna
oni zaroven resi jestli vyhlasit valku nasim souperum, nebo jestli zustat neutralni...
toto resi asi kazda aliance, ktera jeste neni do konfliktu zapojena, Parmenion totiz ke vsem posila urgentni zadosti, mnohdy az narizeni aby se vsichni spojili proti tornadu, jinak tornado vyhraje server...
AR uz panikari a ztraci soudnost...nechme se prekvapit, jak vse dopadne...s diplomatem R1 uz jsem si pred par dny o tom psal...o nasem pohledu na situaci uz vedi...
toto resi asi kazda aliance, ktera jeste neni do konfliktu zapojena, Parmenion totiz ke vsem posila urgentni zadosti, mnohdy az narizeni aby se vsichni spojili proti tornadu, jinak tornado vyhraje server...
AR uz panikari a ztraci soudnost...nechme se prekvapit, jak vse dopadne...s diplomatem R1 uz jsem si pred par dny o tom psal...o nasem pohledu na situaci uz vedi...
Newim jestly se přidají R1 k Bzg byl jsem v R2 a vim že spolu valčili a smetli carnyho ..
spíš by měli jít proti bzg
Jelínek- Equites Imperatoris
- Po?et p?ísp?vk? : 123
spojenec by sa hodil ale čo mesh ved oni sú naši spojenci tak by nám mohli pomoct ne? prepáčte ak sa to už dakde hovorilo ale nenašel som to
tak to bude asi brzo s BZG konec :-)
hanz_11- Equites Imperatoris
- Po?et p?ísp?vk? : 123
JJ mEsh útočí a R1 hlasuje pa vypadá to zatím vyrovnaně.
FADRC- Equites Imperatoris
- Po?et p?ísp?vk? : 100
Jelínek napsal:Newim jestly se přidají R1 k Bzg byl jsem v R2 a vim že spolu valčili a smetli carnyho ..
Taky si myslim, ze by se meli opet postavit na stranu proti BzG, ale po tom co se R1 a R2 rozpadli uz nevim, co od nich cekat.. Bojovali vehementne i proti Bibblers, kteri dnes bojuji s BzG.. Takze jsem opravdu zvedavy, co si odhlasuji..
Kazdopadne to nejsou zadny orezavatka a jestli se pusti taky do nas, tak tu bude pekne dusno..
Anonymn?- Anonymní
Pokud by bylo třeba můžu hodit řeč s Majketkou a Cluskovinou, mám snima ještě nějaké vztahy z minulých ali kdy jsem snima jednal. V případě potřeby rád pomůžu kecy mi vždycky šly
lazaka- Senátor
- Po?et p?ísp?vk? : 647
Location : TORNADO°,Kopr.., 150 katapultů, 200 beranidel, 2,7:1
Navite uz jak dopadlo hlasovani, pls? Celkem by me to zajimalo.
Mimochodem, mam nejake informace z Dag, ze R1 je chce zrusit, tak jestli to je pravda, nezustane jim moc sil na nas..
Mimochodem, mam nejake informace z Dag, ze R1 je chce zrusit, tak jestli to je pravda, nezustane jim moc sil na nas..
Anonymn?- Anonymní
mám pocit, že 10 pro válku 8 neutral a 12 proti válce s Tornadem
Lord Anubis- Senátor
- Po?et p?ísp?vk? : 587
Location : TORNADO zástupce Marus71, Husak...ztraceno...ztraceno...?:1
[color=black]R1 vyhlasili valku alianci AR...potrebuji trochu zvednout moralku hracum, kteri se uz nudi...
No jo, ale jak dlouho bude R1 válčit s =AR=? Aby to nebylo jako s HuntGanG, kdy dostali R1 na prdel a uzavřeli rychle mír.
Nechame se prekvapit...utok na prvni alianci v zebricku by je mohl vyburcovat k lepsimu vykonu...
šance pro nás pořádně je naklepat!
Madrak- Imperian
- Po?et p?ísp?vk? : 58
Jestli moji kolegové z práce (hrající v ARku) nekecaj, tak mi nedávno na obědě tvrdili, že 80% podpor maj u BzG, to jsem zvědav, jak je budou stíhat posílat tam a zpět .moxa napsal:[color=black]R1 vyhlasili valku alianci AR...potrebuji trochu zvednout moralku hracum, kteri se uz nudi...
no ovšem pokud R1 použije osvědčenou taktiku utok na hlavní vesnici a její vykatování... tak ztoho mám smíšený pocity. jak rychle valku vyhlasily tak by rychle i mohla skončit. no nechám se překvapit. ale jinak R1 v tomhle samozřejmě fandím.
Lord Anubis- Senátor
No myslim ze jejich prvni utok miril na hrace Surenau, coz je dobre, protoze tento hrac uz dlouho otravuje zaxe. A na hlavni ves nesli... Ale na 80% jeho dalsich vesnicek ano
http://travian.ws/analyser.pl?s=cz9&uid=23044
http://travian.ws/analyser.pl?s=cz9&uid=23044
Smike78- Equites Caesaris
- Po?et p?ísp?vk? : 235
Location : TORNADO Zastupce - Skromnacek, FADRC...katapultu 1000 ...army slusna
no stěma hlavníma... oni takhle pokud vím s oblibou kdysi utočili, no a včera se mě dostal do ruky log, kdy se jeden znich rozmazl o hlavní vesnici hrače goro (nebo jak se menuje) :-)
ale jinak super.. Surenau je asi všude bez obraných pomůcek.
Pokud má AR 80 procent podpor u BZG, tak to se jim stmívá na horší časy :-D
Lord Anubis- Senátor
Lord Anubis napsal:no stěma hlavníma... oni takhle pokud vím s oblibou kdysi utočili, no a včera se mě dostal do ruky log, kdy se jeden znich rozmazl o hlavní vesnici hrače goro (nebo jak se menuje) :-)
Chci logy, chci logy....
jinač udajně R1 za toho surenau nemuže... tož třebas máme nějakého dalšího pomocníka... :-D
no docela by mě to zajímalo jak to skutečně je :-D
no docela by mě to zajímalo jak to skutečně je :-D
Lord Anubis- Senátor
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: