TORNADO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Co děláte o velikonocích? Pozvánka na alianční koncert.

2 posters

Goto down

Co děláte o velikonocích? Pozvánka na alianční koncert. Empty Co děláte o velikonocích? Pozvánka na alianční koncert.

Příspěvek  husak 14/3/2008, 19:47

Rád bych vám oznámil radostnou událost. Mým nudícím se náčelníkům se podařilo uspořádat:
VVV = Velké Velikonoční Vystoupení Juergena Schelingera.
Tento mladý a nadějný sekerník přednese za doprovodu orchestru Františka Ringo Germána mimo jiné tyto balady:
René, já a Rudolf (chodíváme na lov)
Obilí mražený (o elegantním vyřešení vánočního přebytku potravy)
Hledám dům holubí (o smazaném účtu)
Jsem prý farma jen (známé také pod názvem Parmenion blues)
Lupič Willy
Šípková Růženka (o dosud neobjevené spící farmě)
Šlapací kolo (o 21. úrovni Turnajového hřiště)
Zemětřesení (autentický záznam pocitů BzG při katování)
Už není pro mě k mání (o vesnici, kterou přebral alianční kolega)
S pomocí přátel (o vojenských podporách)
Co dělá Travian

Pokud doposud neznáte tohoto nadějného mladého zpěváka který brzy uspěje v soutěži Tornádo hledá SuperMěsíc, zde přidávám Lmslaverův zápis písně Lupič Willy:
https://travfor.forumczech.com/offtopic-f3/pro-odleheeni-situace-t135-60.htm#9851

Jako předkapela vystoupí proslulé uskupení Galský Výběr. Určitě pro vás není novou informací, že v čele této skupiny stojí Moxael Kocábka a Vilém Čokei. Z jejich repertoáru náhodně vybírám:
Včera ráno přišla Roxratata
Sbal si to svý dřevo
Farmářům těm je tu hej
Tatrman (o člověku, který měl úkryty větší než sklady)

Kdy a kde:
Vystoupení proběhne v megacropu M11 Jimmy Page na souřadnicích (-59 | -189) dne 24.3. od 19.00 hodin. Vstupné pro všechny členy Tornáda bude díky sponzorské nadaci BzG pouhých 500 od každé suroviny. Tržní vstupné pro nečleny Tornáda je 80.000 od každé suroviny.

Každý platící divák obdrží certifikační pergamen o nabytí 1000 kulturních bodů. Tyto certifikáty budete moci uplatnit u Multihuntera, který vám připíše KB rovnou do vašeho paláce.

Své koně a povozy parkujte v přilehlých oázách, aby jejich řehtání netušilo hluboký umělecký zážitek z vystoupení.
husak
husak
Senátor

Po?et p?ísp?vk? : 665

Návrat nahoru Goto down

Co děláte o velikonocích? Pozvánka na alianční koncert. Empty Re: Co děláte o velikonocích? Pozvánka na alianční koncert.

Příspěvek  vinki 14/3/2008, 20:01

dobrej program cheers - chci se zeptat jak je to tam s občerstvenim pig a noclehem Sleep /mam si vzít sváču rabbit , nebo něco dostanem- mam velky batoh, nosim ho i na přátelske navštivy k *bzg* sunny ,ale tam už mně nemaj radi Sad
vinki
vinki
Senátor

Po?et p?ísp?vk? : 602
Location : TORNADO° zástupce snowker, kaczenka...3400 katapultu

http://s9.travian.cz/karte.php?d=417606&c=52

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: