Predikce sypky
+17
blade
Pavel
Kesy
Heralik
drag1
maximaf
joebam
husak
Gepi
lazaka
Kandak75
Iteki
plok
Lord Anubis
impotentis
vodouch
moxa
21 posters
TORNADO :: Valecna sekce :: DS
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Predikce sypky
zde je mozno sledovat a snazit se zaplnovat slaba mista v zasobovani obilim...
http://crop.mistrix.cz/mirec/tornado/zasobovani.php
http://crop.mistrix.cz/mirec/tornado/zasobovani.php
Re: Predikce sypky
Byl jsi rychlejší než já.Kontaktoval jsem jednoho tvůrce prográmku na zásobování.Je to komplexní prográmek se statistikami posílání,ukazuje kolik obilí z jaké vesky může dotyčný poslat,je tam pořadí,kdo je na kolikátém místě v zásobování atd.Napsal,že jediné co potřebuje je hosting,jinak je to zadarmo.Proto by se možná mohl vyzkoušet.
vodouch- Equites Caesaris
- Po?et p?ísp?vk? : 255
hmmm, muj oblibený sledovací program z S2
puvodně sem myslel, že to co sme použivali doteď, byla jeho nějaká nedokonala napodobenina... ale tohle je staré znamý ukazatel.
jinak jak piše vodouch... to by mohlo být ještě mnohem lepší :-) (podle funkcí které popisuje)
puvodně sem myslel, že to co sme použivali doteď, byla jeho nějaká nedokonala napodobenina... ale tohle je staré znamý ukazatel.
jinak jak piše vodouch... to by mohlo být ještě mnohem lepší :-) (podle funkcí které popisuje)
Lord Anubis- Senátor
- Po?et p?ísp?vk? : 587
Location : TORNADO zástupce Marus71, Husak...ztraceno...ztraceno...?:1
impotentis napsal:vypada to desive
už ani ne , teď se to dost zelená
už je to zase hrůza
Naposledy upravil plok dne 28/5/2008, 23:15, celkově upraveno 1 krát
plok- Equites Imperatoris
- Po?et p?ísp?vk? : 114
No sýpka až do rána přetéká.
vodouch- Equites Caesaris
- Po?et p?ísp?vk? : 255
vodouch napsal:No sýpka až do rána přetéká.
Hm, zdá se, že i tento prográmek bude potřebovat kontrolu - před chvilkou zelená až do rána, nyní se to zase vyjma periody od 3,45-4,45 celé červená....
V první chvíli jsem se lekl, že nám někdo vykatoval sýpky, ale vypadá to na chybu prográmku.
Iteki- Imperian
- Po?et p?ísp?vk? : 94
nenechte se zmast tou dvojici casu, vlevo je cas podle hodin a vedle toho je za jak dlouho tento cas nastane od chvile kdy jste si pocitadlo zobrazili...
kolem ctvrte je to stale preplnene, dival jsi se zrejme na cas ktery nastane za 4 hodiny...
kolem ctvrte je to stale preplnene, dival jsi se zrejme na cas ktery nastane za 4 hodiny...
potvrzuji Itekiho postřehy. Při opakované aktualizaci (pomocí klávesy F5) okna, jsem už několikrát zahlédl, že sýpka radikálně změnila barvy (stav naplnění).
Po další aktualizaci se vše vrátilo k normálu.
K tomuto by se měli asi vyjádřit autoři programu....
Po další aktualizaci se vše vrátilo k normálu.
K tomuto by se měli asi vyjádřit autoři programu....
dela to nekomu dalsimu?
me to jede naprosto bez problemu...pri aktualizaci stranka nejdriv skoci uplne nahoru a pak se obraz prenese na pozici kde jste byli pred aktualizaci...mozna to zpusobuje to preblikavani barev...
me to jede naprosto bez problemu...pri aktualizaci stranka nejdriv skoci uplne nahoru a pak se obraz prenese na pozici kde jste byli pred aktualizaci...mozna to zpusobuje to preblikavani barev...
Mi to jede ok
lazaka- Senátor
- Po?et p?ísp?vk? : 647
Location : TORNADO°,Kopr.., 150 katapultů, 200 beranidel, 2,7:1
chtelo by to pro lepsi ilustraci doplnit delku nuloveho stavu sypky (a idealne i mnozstvi chybejiciho obili) - takhle tam rve stale stejna cervena bez ohledu na vyznamnost
jina cesta je nezobrazovat nulovy stav sypky kratsi nez rekneme 10 sekund (4tis obili) ?
jina cesta je nezobrazovat nulovy stav sypky kratsi nez rekneme 10 sekund (4tis obili) ?
mě to taky chvilku blblo podezřele se měnily barvy ale ted uz je to vpohodě. dobry programek aspon vim presne vkolik mam posilat obilí. zatim dobrou uz musim spat zitra skola
vladin8- Anonymní
vodouch napsal:Byl jsi rychlejší než já.Kontaktoval jsem jednoho tvůrce prográmku na zásobování.Je to komplexní prográmek se statistikami posílání,ukazuje kolik obilí z jaké vesky může dotyčný poslat,je tam pořadí,kdo je na kolikátém místě v zásobování atd.Napsal,že jediné co potřebuje je hosting,jinak je to zadarmo.Proto by se možná mohl vyzkoušet.
jsem pro vyzkoušení - lepší vyzkoušet víc a vzbrat ten lepší...
Tento prográmek je známý a osvědčený. Jedna věc mi tam ale přijde uživatelsky nesmyslná a to je zbytečné zobrazování času od teď až do posledního 100% zaplnění sýpky. Tím myslím čas kdy je zbytečné posílat obilí. Kdyby výpis začínal až časem kdy je třeba začít dosypávat, byl by nejen kratší, ale hlavně přehlednější. A každý by hned věděl od kdy může zas začít dosypávat.
Vím že zdrojáky mirec nepustí, ale tuto úpravu by myslím ocenil každý jeho zákazník.
Vím že zdrojáky mirec nepustí, ale tuto úpravu by myslím ocenil každý jeho zákazník.
husak- Senátor
- Po?et p?ísp?vk? : 665
síkovny soft hlavne ze se da podle toho orientovat alespon príbližne
joebam- Equites Caesaris
- Po?et p?ísp?vk? : 263
Location : Zastupce - daves,alakuk ...katapultu 1500..pomer 3,5:1
vynikající softík, jsem od Natarky cca dvě hodiny daleko, aspoň vím kdy mám víc přisypávat, dneska přes den to vypadalo docela napínavě a teď večer taky.
Teda předpokládám, že ta utilitka nekecá (což nemůžu ověřit, protože do natarky nevidím).
Hele, pokud víte o nějakých neaktivních hráčích, tak můžu přebrat asi čtyři nebo pět vesnic a začít z nich posílat obilí. Kdyžtek mi dejte vědět soukromou poštou.
Teda předpokládám, že ta utilitka nekecá (což nemůžu ověřit, protože do natarky nevidím).
Hele, pokud víte o nějakých neaktivních hráčích, tak můžu přebrat asi čtyři nebo pět vesnic a začít z nich posílat obilí. Kdyžtek mi dejte vědět soukromou poštou.
maximaf napsal:vynikající softík, jsem od Natarky cca dvě hodiny daleko, aspoň vím kdy mám víc přisypávat, dneska přes den to vypadalo docela napínavě a teď večer taky.
ja taky, ja taky
drag1- Equites Imperatoris
- Po?et p?ísp?vk? : 188
Location : Zastupce Maximaf, Aeris, katapultu 2500, arma 4.3:1
drag1 napsal:maximaf napsal:vynikající softík, jsem od Natarky cca dvě hodiny daleko, aspoň vím kdy mám víc přisypávat, dneska přes den to vypadalo docela napínavě a teď večer taky.
ja taky, ja taky
Na přebrání je tu hráč Vopičí , ja ho jen farmím, tak pokud jsou u někoho ty vesnice blízko a hoděj se mu do profilu, tak si ho vemte. Hlavní farmím já, tu mi nechte:-)
Heralik- Equites Caesaris
- Po?et p?ísp?vk? : 433
obili
Je to parada jen ty vykyvy jsou dost špatné chvili sypka přeteka pak j zase przná.Chtělo by to troch synchronizovat ale to je dost dobře malo možné u takové spousty přizpivajícich lidiček. jinak je to super.
MrJur- Anonymní
ja ten programek teda vubec nesleduju, nemam ani na to cas...posilam obili nebo spise zastup, co to jde a male davky to nejsou, obchodnici se ani nestaci otacet ted prichazi varianta, vybirat mi sypky utoky. furt mi pretekaj nektere...
Kesy- Imperian
- Po?et p?ísp?vk? : 65
kesy, tak ho sleduj. zas tolik práce to není a je lepší raději 10 minut počkat a poslat ho tehdy kdy je třeba než o 10 minut dřív ho vyhodit oknem a jít teda zbytečně.
husak- Senátor
husak napsal:kesy, tak ho sleduj. zas tolik práce to není a je lepší raději 10 minut počkat a poslat ho tehdy kdy je třeba než o 10 minut dřív ho vyhodit oknem a jít teda zbytečně.
to je jedno jestli ho vyhodim oknem bud u LMR ci u mne...mne sypky pretekaj a nestiham posilat, uz i menim obili na surky pomoci zlatejch...ale pri produkci 16k v hlavni a celkove ani nevim kolik, se mi sypky celkem rychle plni...
Kesy- Imperian
- Po?et p?ísp?vk? : 65
tak se nechej farmit nekym, kdo to ma k PEVNOSTI bliz a ma vetsi kapacitu obchodniku
Kesy napsal:husak napsal:kesy, tak ho sleduj. zas tolik práce to není a je lepší raději 10 minut počkat a poslat ho tehdy kdy je třeba než o 10 minut dřív ho vyhodit oknem a jít teda zbytečně.
to je jedno jestli ho vyhodim oknem bud u LMR ci u mne...mne sypky pretekaj a nestiham posilat, uz i menim obili na surky pomoci zlatejch...ale pri produkci 16k v hlavni a celkove ani nevim kolik, se mi sypky celkem rychle plni...
Tak se s někým domluv a uskladni tam třeba katapulty.
Naposledy upravil husak dne 12/6/2008, 18:45, celkově upraveno 1 krát
husak- Senátor
Strana 1 z 2 • 1, 2
TORNADO :: Valecna sekce :: DS
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: