TORNADO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bylo mi ctí

+34
blade
brambůrka
milius
kaczenka
Beryl
Slimak81
SiranoCZ
Wizi6
Cyklik
Frenky
Romulin
Lancealord
Aeris
alakuk
ivan33333
kems
Th0R
ludanek710
AAA888
joebam
munchys
drmaca9
Iteki
kachCzech
Hurdller
Renni
rostinek
prorok
Daves
ABE
lazaka
Madrak
reddeath
papinek
38 posters

Strana 1 z 3 1, 2, 3  Next

Goto down

Bylo mi ctí Empty Bylo mi ctí

Příspěvek  papinek 8/7/2008, 16:42

Jsem velice rád, že jsem mohl zasáhnout a pomoct při posílání do divu světa. Bude se mi po vás stýskat, nevím, jestli budu znova hrát na s9. Proto přeju vše nejlepčí v životě, hodně zdraví. papinek

PS, chtěl bych poděkovat našemu vedení za velice výborné vedení aliancí a také tichou vzpominku na Roxanu.. děkuji

Naposledy upravil papinek dne 9/7/2008, 14:40, celkově upraveno 1 krát
papinek
papinek
Pretorian

Po?et p?ísp?vk? : 36

Návrat nahoru Goto down

Bylo mi ctí Empty Re: Bylo mi ctí

Příspěvek  reddeath 8/7/2008, 16:46

lucim sa s Vami,bolo to zaujimave,ale sklamanie z druheho miesta je velke. prajem kazdemu vsetko naj v realnom zivote. Po dvoch druhych miestach pri stavbe DS to skusam este raz na s.6. pod nickom Sepo111. dufam ze to dotiahnem do uspesneho DS,majte sa
Sepo
reddeath
reddeath
Equites Imperatoris

Po?et p?ísp?vk? : 120
Location : TORNADO.....zastup-marsal nazranu.....katy-230......4:1

http://s9.travian.cz/karte.php?d=360760&c=2a

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Madrak 8/7/2008, 21:04

Taky bych chtěl popřád všem jen to nejlepší a hodně uspěchu na jiných serverech. Já osobně si dám pauzu tak do září a pak se na to zase vrhnu:D Takže je možné že se zase setkáme:D Ahoj všem a díky za skvělou hru s vámi. Cool
Madrak
Madrak
Imperian

Po?et p?ísp?vk? : 58

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  lazaka 8/7/2008, 21:20

Oheň už dohasíná.
Dopili jsme obilné pivo, snědli poslední kusy obilného divočáka.
Národy galů, germánů a římanů se pomalu rozcházejí.
Velitele gard se naposledy otočí a v očích všech se značí smutek a radost zároveň. S posledním mužem svých vojsk odcházejí i oni.
Nechejme je odejít a žít vlastní život.
Všem nám zůstane jen vzpomínka, příjemná vzpomínka.
lazaka
lazaka
Senátor

Po?et p?ísp?vk? : 647
Location : TORNADO°,Kopr.., 150 katapultů, 200 beranidel, 2,7:1

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ABE 8/7/2008, 21:25

lazaka napsal:Oheň už dohasíná.
Dopili jsme obilné pivo, snědli poslední kusy obilného divočáka.
Národy galů, germánů a římanů se pomalu rozcházejí.
Velitele gard se naposledy otočí a v očích všech se značí smutek a radost zároveň. S posledním mužem svých vojsk odcházejí i oni.
Nechejme je odejít a žít vlastní život.
Všem nám zůstane jen vzpomínka, příjemná vzpomínka.

to mi nedelej... affraid me se z toho vseho chce brecet... Crying or Very sad ted vazne...na konec jsem se tesila, ze se zase vratim do normalniho, realnyho zivota, ale ted je mi ze vseho tak nejak smutno...
ABE
ABE
Equites Imperatoris

Po?et p?ísp?vk? : 171

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Daves 8/7/2008, 22:02

Bylo mi ctí s Vámi všemi spolupracovat. Tohle byl můj první a asi na dlouho i poslední účet na travianu. Hra to byla opravdu zajímavá a akorát nevím co teď s volným časem. To opravdu už vypadá, že v pracovní době se člověk bude muset věnovat práci :-)...

Přeji Vám mnoho úspěchů v osobním a i tom dalším Traviáním životě rabbit

Daves
Daves
Daves
Imperian

Po?et p?ísp?vk? : 82
Location : 800 katapultů, poměr 4,1:1, zástupce JOEBAM, PAST26

http://s9.travian.cz/karte.php?d=395146&c=02

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  prorok 8/7/2008, 22:30

Všem chci poděkovat za skvělou hru , bylo mi tady sváma skvěle a teším se nekdy v budoucnu že si sváms všema zase zahraju Smile

Prorok (Patrik)
prorok
prorok
Pretorian

Po?et p?ísp?vk? : 40

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  rostinek 8/7/2008, 22:57

Také bych se chtěl s Váma všema rozloučit,i když jsem nemněl tu možnost zdaleka poznat všechny spolubojovníky.Byl to můj první,ale zároveň i poslední server který jsem hrál.Během roku travinění jsem poznal spoustu nových přátel,ketří mně nejen v týhle hře,ale i v osobním životě podrželi.
Díky všem za supr hru,bylo mi ctí být členem aliance TORNADO.Přeji všem to nejlepší nejen v další hře,ale i v osobním životě.

rostinek

rostinek
Pretorian

Po?et p?ísp?vk? : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Renni 8/7/2008, 22:59

Děkuji za zajímavě strávený rok života.
Mějte se všichni krásně, hodně štěstí a zdraví v reále. sunny
Renni

Renni
Imperian

Po?et p?ísp?vk? : 62

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hurdller 8/7/2008, 23:00

je mě ted smuno a prázdno nechce se mě věřit že to zkončilo vůbec nevim co budu dělat, když mam ted tolik volného času vše jsem uzpůsobovala travianu a mam pocit, že vás znám všechny vždyt jste mě vlezli do pokoje a musla jsem i kolikrát v noci vstávat už se těším na sraz všem moc děkuji za jejich společnost v travianu
Hurdller
Hurdller
Imperian

Po?et p?ísp?vk? : 72
Location : TORNADO: zástup rockmanie,lada2, katapulty 400 poměr 3,1:1

http://s9.travian.cz/karte.php?d=323860&c=98

Návrat nahoru Goto down

Bylo mi ctí Empty Poděkování

Příspěvek  kachCzech 8/7/2008, 23:29

No a máme to uzavřené....spousta času,nervů,organizace a i obětí.Děkuji všem co se obětovali pro druhého a třeba i vstávali,aby poslali podpory!Děkuji všem co táhli za jeden provaz až do naprostého konce.Děkuji vedení za oběť času a organizaci takové skupiny lidí.Děkuji...
Strašně se těším na sraz,který by jsme mohli pojmout jako poslední HÚ této bezkonkureční alianci.
Děkuji,že jsem mohl přispět svou trochou do dějin TORNÁDA.

S dokonalou uctou KachCzech
kachCzech
kachCzech
Imperian

Po?et p?ísp?vk? : 55

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Iteki 9/7/2008, 00:08

I já všem děkuji. Děkuji za možnost být členem týmu, který fungoval, kde jsem se vždy mohl spolehnout na ostatní a sám podpořit ty, kteří potřebovali. Za možnost hrát aktivně a společně se všemi hráči TORNADA spoluvytvářet budoucnost celého serveru. Za radosti z úspěšných útoků i úspěšných obran. Za příležitost poznat mnoho skvělých lidí.
Děkuji za možnost hrát v týmu lidí a v bezvadné atmosféře - za ideál, možný pouze ve virtuálním světě.
Iteki
Iteki
Iteki
Imperian

Po?et p?ísp?vk? : 94

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  drmaca9 9/7/2008, 01:05

Je dobojováno.
Všude mír a klid, válečné bubny utichly, táborové ohně dohasínají.
Vojáci se již dávno rozešli zpět do svých domovů, ke svým rodinám a milenkám.

Tak i já se loučím s vámi, skvělou partou lidí, kteří jste dokázali z této hry udělat něco víc, než jen pouhé nezáživné hraní. Díky vám jsem tuto hru dohrál až do konce a snad malikno přispěl k věhlasu TORNÁDA. I když jsem tuto hru chvílemi proklínal, bude mi chybět a toto forum taky.
Tak se všichni opatrujte a třeba někdy příště na jiném kolbišti.
S úctou drmaca9.

drmaca9
Legionar

Po?et p?ísp?vk? : 17

http://s9.travian.cz/karte.php?d=348716&c=18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  munchys 9/7/2008, 07:15

Tak je první ráno po konci serveru.... i když je to zbytečný, síla zvyku mě vyhnala k PC.... nejde na mě žádný útok, hloupá tabulka nedovolí poslat surky do našeho DS...
Je asi opravdu dobojováno...
Tak si pomalu začnu zvykat, že tahle parta lidí už celá společně nikdy hrát nebude. Dotáhli jsme to daleko, zůstali jsme těsně pod vrcholem.
Není to důvod ke smutku, dokázali jsme hodně. První tři aliance na serveru, naprostá většina hráčů byla velmi aktivních až do konce.
Teď to už bude jen trochu nostalgická vzpomínka.
S někým jsem přišel do kontaktu víc, s některými jsem se potkal v různých seskupeních, někdy jsme se i rozcházeli až jsme se nakonec sešli v Tornádu.
Moxa jako hlavní stratég předvedl skvělou práci, jako sdružení tří aliancí jsme neměli žádnou reálnou konkurenci během celé hry....

Jsem rád, že jsem s vámi mohl hrát.

Pokud půjde alespoň část z vás na nějaký server, rád se k vám přidám
Hodně štěstí v reálném životě, užijte si krásné a travianem nerušené léto a třeba se potkáme jak na srazech, tak někde v nějakém novém virtuálním světě.

munchys
munchys
munchys
Equites Caesaris

Po?et p?ísp?vk? : 244

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  joebam 9/7/2008, 14:12

Mobil začne pomalu a potichu na poličce vibrovat a pískat. Snad to slyšim jen já a rychlím hmatem ho poslepu vypínam. Opětně tápám ve své ospalé mysli : vstát do práce ? ne to je HU málem bych zapoměl ,pomalu se odkryju a potichu se kradu k počitači. Snad již po tisici krát mačkám "POWER". "Píííííííííp" zatracenej systémák .Na posteli se posadí postava . Chvili nechápe a pak se ozve: Kolik je? Tiše odvětím: Spi ! Je tři ráno. Opět lehké zašumění ,to jak se její vlasy třou o tělo pří zavrtění hlavou. "Ty jseš fakt magor , běž se léčit ! Tohle to néni normalní ! Dnes zase včera jsi vstával taky . Zitra budu spát u našich a ten posr....... Travian si můžeš nastěhovat do postele! " vyhrožuje.
Už po sté si slibuji že ten pípak odstřihnu ,moje chyba možná lenost vážně nevím, Monitor se rozvítil a okna naskakujou , kurnááááá repráky! Pokojem se prohnala známá znělka. Postel opět ožila (tentokrat už kuli nezletilím nedám co se ozvalo ale chvála vypadá jinak) navíc bílí pozadí svítí jako pouliční lampy.
To byl nápad dát comp do ložnice!
Klavesnice cvaká a šustot myši je jak vichřice. Postava na posteli se zvedá :" poser se! jdu spát do obyváku " procedila mezi zuby a pak bouchly významě dveře.
Konečne ,naběhnul net a já čekám, mám ještě 15 minut , jen neusnout, otvírám fórum a čtu:" áááááá Husák zase perlil "smích mě probudil a já jsem čilí jako rybka. Příprava na roxanatata je už hotová a ja odklikavám posledni "Fake". Splněno zmáčknu sleep a jdu taky už do studené a opuštěné postele .
HMMMM tak to budu zase tak dva možna tři dny" BEZ".To abych rano asi koupil kytku, asi jo . Koupim.
Další budík a venku je světlo . Vyrážim do práce a v hlavě mi leží obava, poslal jsem vše , nezapoměl jsem na nic? asi né.
Vcházím do květinářství , vyberu tři růže a u pultu se na mě usmívá hezká blondýna , pokladám kytku na pult a říkam : jako vždy do papíru!
prodavačka balí kytku a zdělí cenu: "120 zlatech a zase jste v noci utočili , Co?"

Promin te za delší popis co z nás asi znají za poslední rok všíchni.
Chci opravdu poděkovat celé alli lidi jmenovat nebudu a taky těm ,co to s námi museli vydržet. Perfek parta . Opravdu dnes nevim co budu dělat s časem sedim u compu a ono se nic neděje . Budete mi chybět všichni ti aktivní i ti mín o jejiž existenci jsem ani pořadne neveděl .

Děkuji

Ps kdyby kdokoliv a na kterém koliv servru našel JOEBAM bude mít v profilu S9 TORNADO tak to budu to já "PAVEL z PRAHY" alias JOEBAM z TORNADA

Naposledy upravil joebam dne 9/7/2008, 14:27, celkově upraveno 1 krát
joebam
joebam
Equites Caesaris

Po?et p?ísp?vk? : 263
Location : Zastupce - daves,alakuk ...katapultu 1500..pomer 3,5:1

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  AAA888 9/7/2008, 14:22

Je konec, dobojováno...
I když se nám nepodařilo dohrát hru až do konce na prvním místě, bylo to sic o chlup, ale stejně mi bylo ctí hrát v nejsilnějším uskupením na serveru, v mém milované alianci TORNADO... Díky všem za příjemně strávený rok u PC. Snad se ještě někdy potkáme... Sad

PS: Velká poklona našemu BOSSovi TORNAD Moxovi... Byl to ten nejlepší šéf, kterého jsme mohli mít... Cool Bylo mi ctí hrát pod takovou osobností... Smile

PPS: Taky velký dík patří tabulkové guru smemar, za skvěle odvedenou práci, jak na statistice, tak i na nočních šichtách v natarce a taky samozřejmě i stavitelům podílející se na každodenním růstu divu... Cool

DĚKUJI!!!

Naposledy upravil AAA888 dne 10/7/2008, 01:18, celkově upraveno 2 krát
AAA888
AAA888
Imperian

Po?et p?ísp?vk? : 65

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ludanek710 9/7/2008, 16:03

Takže i já ještě jednou děkuji všem skvělým spoluhráčům.
Hlavně velitelovi, důstojníkům, poddůstojníkům, statistikům, stavitelům.... prostě všem co se podíleli na té ohromné práci.
Já svého vítěze mám a je to TORNÁDO.

Rád uvidím všechny na srazu a třeba někdy ve hře.
Bylo mi skutečně ctí.

ludanek710
Imperian

Po?et p?ísp?vk? : 91

http://s9.travian.cz/karte.php?d=346309&c=15

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Th0R 9/7/2008, 16:55

Byla to dlouha cesta , i kdyz by nekdo mohl rici s neuspesnym konce, ale pro me osobne to nevadi, protoze i kdyz jsme nevyhrali mohl jsem byt soucasti tak skveleho kolektivu, jako bylo cele Tornado a tim vam chci vsem podekovat za skvelou hru a spoustu neprospanych noci Smile))

Th0R
Pretorian

Po?et p?ísp?vk? : 24

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kems 9/7/2008, 18:10

dekuji vsem poznal sem tu hodne pratel a kamaradu .jestli zacnu hrat na jinem servru budu hledat každeho kdo byl v tornadu nebo snami spolupracoval.

dekuji hlavne tem co se starali o organizaci a predevsim panu MOXOVI pokud jeste nekdy budu na travianu pokracovat tak jen kvuli tobe to co si predvedl je opravdu velkolepe - diky za příležitost hrat v pevnosti - tornadu

kems - smek
kems
kems
Equites Imperatoris

Po?et p?ísp?vk? : 107
Location : zastup - komiks - Althalus ber.100katy400 vedsinu sem ztratil v boji ale delam na tom

http://s9.travian.cz/karte.php?d=398292&c=ae

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ivan33333 9/7/2008, 20:10

Projeli jsme to na plné čáře! A to mě pěkně štve! Evil or Very Mad
Ale bylo to fajn odreagování a super zábava. Díky všem za trpělivost semnou! Někdy zase můžeme zahrát!
Čus bus autobus! clown
ivan33333-nejlepší, nejstatečnější prostě nej nej! clown
ivan33333
ivan33333
Senátor

Po?et p?ísp?vk? : 707

http://s4.gunwest.cz/index.php

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  lazaka 9/7/2008, 20:15

Ivane ty jsi péro, proto říkám že jsi byl ikonou Tornáda, prostě máš své kouzlo Nástěnáku affraid
lazaka
lazaka
Senátor

Po?et p?ísp?vk? : 647
Location : TORNADO°,Kopr.., 150 katapultů, 200 beranidel, 2,7:1

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ivan33333 9/7/2008, 20:18

lazaka napsal:Ivane ty jsi péro, proto říkám že jsi byl ikonou Tornáda, prostě máš své kouzlo Nástěnáku affraid
Já ti dám ikona! Very Happy Ale měli by jsme se domluvit a ten div postavit!!!!! Za pár měsíců teda...Stejně má každý u sebe net a neví na co by klikl...
ivan33333
ivan33333
Senátor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ivan33333 9/7/2008, 20:42

Ale je super pocit, že mě teď nikdo nemůže vyhodit z aliance! Moxo, vyhoď mě! Razz Very Happy Very Happy Very Happy
A chtěl jsem se dát do Síně Hrdinů a nešlo mně to! Very Happy To můžou jenom administrátoři.
ivan33333
ivan33333
Senátor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  alakuk 9/7/2008, 21:47

Je k ranu. Vsechno spi, jen na hradbach unavene ceka na rozedneni posledni z hlidek. Nad lesem se prevaluje mlha, ani hlasek se neozyva, ani listek nehybe.
Vtom zlehka zaseveli vitr.. a zniceho nic se zvedne tornado!!! Tvori ho rev desetitisicu bojovniku kteri se nahle vynori z ukrytu a riti se na vesnici!! Hlidac vi pri prvnim pohledu o koho jde, nemuze to prehlednout. V cele cele hordy jede posrany kun se smajlikem - Bojovnici Tornada!
Vi ze ted uz jeho vesnici nic nemuze zachranit. Stava se prvnim mrtvym toho dne, zemrel strachy pri pohledu ktery se mu naskytl. Rikal si Kachnelix. Stiha alespon varovat ostatni, ti jen hledaji cim zabarykadovat vchod, pripravu na boj zadny z nich ani nezkousi predstirat.
Valecnici se riti jako temna lavina na vesnici, hrdinove uz uz vypousti prvni katapulty.. a nahle se zarazi na miste.
Nad vesnici se najednou objevuje tolik obavany symbol.
Bojovnici se podivaji se jeden na druheho, dobre vedi co to pro ne znamena, ale nemuzou tomu uverit. Byli tak blizko!
Jenze nemaji na vybranou. Je konec, poprve to nestihli. Vahave odkladaji sekery, snimaji zbroj. Prohravaji svuj boj. Sklapeji hlavy a beze slov jeden po druhem mizi v lese. Uz o nich nikdy nikdo neuslysi, nikdo je neuvidi. Jen obcas si nekdo vzpomene na legendu o valecnicich kteri byli neporazitelni, ale nad casem zvitezit nedokazali.

Sbohem, budete mi chybet. Snad se jednou potkame v jinem svete kdyz tenhle nam vitezstvi nepral.. nebo aspon u pivka na srazu Smile
a*

alakuk
Imperian

Po?et p?ísp?vk? : 73

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Aeris 9/7/2008, 22:18

Ahojte,
dakujem za skvelu hru, TORNADO mi bude velmi chybat,
bola to super hra a dobra zabava
dufam, ze sa uvidime na zraze
majte sa krasne