Bylo mi ctí
+34
blade
brambůrka
milius
kaczenka
Beryl
Slimak81
SiranoCZ
Wizi6
Cyklik
Frenky
Romulin
Lancealord
Aeris
alakuk
ivan33333
kems
Th0R
ludanek710
AAA888
joebam
munchys
drmaca9
Iteki
kachCzech
Hurdller
Renni
rostinek
prorok
Daves
ABE
lazaka
Madrak
reddeath
papinek
38 posters
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Bylo mi ctí
Hodně štěstí všem... Byl to báječný rok s Vámi. Třeba se někdy ještě uvidíme.
Díky za Vaši společnost....
Jdu to zkusit na S7... Se stejným jménem...
Díky za Vaši společnost....
Jdu to zkusit na S7... Se stejným jménem...
ozvy se už nas je tam dost na JZ
joebam- Equites Caesaris
- Po?et p?ísp?vk? : 263
Location : Zastupce - daves,alakuk ...katapultu 1500..pomer 3,5:1
Nikdy jsem tady nic nepsal (kromě výpisu útoků), takže se omlouvám, že s tím začínám zrovna teď, ale rozloučit se přeci musím, no ni? ;-)
Všem přeji krásné léto (snad bez travianu) a teď zavřete oči, odcházím....
Všem přeji krásné léto (snad bez travianu) a teď zavřete oči, odcházím....
Romulin- Legionar
- Po?et p?ísp?vk? : 11
Bylo mi ctí
Hra s TORNADEM zvyšovala adranalin, byla to super hra s vynikající spoluprací a velením, škoda, že už je konec bude mi to moc chybět.
Mějte se hezky.
Mějte se hezky.
Frenky- Pretorian
- Po?et p?ísp?vk? : 35
Jsem moc rád,že jsem mohl hrát v tak skvělé ally!!!Byli jsme týmvě na tomhle serveru nejlepší...Teď po skončeni s9 serveru zapnu internet a nemám co dělat.Asi začnu hrát znovu,ale ještě nevím...
Wizi6- Legionar
- Po?et p?ísp?vk? : 12
Ahoj všem,
taky pro mě bylo potěšením a hlavně příjemným odreagováním od všedního života trávení času u PC a čekáním na tu jedinou správnou vteřinu pro odeslání útoků. Nejednou byly doma hádky, že Travian je přednější než-li rodina, souhlasím s výše uvedenými příspěvky, akorát, že jsme naštěstí neměli komp v ložnici, ale v obýváku, takže ten, kdo se přesouval, jsem já
Přeju vám všem, aby v budoucnosti tato hra nenahradila váš reálný život, ale byla pouze jeho zpestřením. Moc děkuji celému vedení, že nám dokázali tuto hru ozvláštnit plánovanými hromadnými útoky, což na jiných serverech nebylo v takové míře, a i přes konečnou porážku za jejich neutuchající snahu, motivaci a podporu. Ale budete mi chybět
A také vám mám vyřídit pozdravy od PavlaCZ, kterému se díky tomu, že nás opustil již před několika měsíci, neuvěřitelně rozjela firma
Mějte se krásně
taky pro mě bylo potěšením a hlavně příjemným odreagováním od všedního života trávení času u PC a čekáním na tu jedinou správnou vteřinu pro odeslání útoků. Nejednou byly doma hádky, že Travian je přednější než-li rodina, souhlasím s výše uvedenými příspěvky, akorát, že jsme naštěstí neměli komp v ložnici, ale v obýváku, takže ten, kdo se přesouval, jsem já
Přeju vám všem, aby v budoucnosti tato hra nenahradila váš reálný život, ale byla pouze jeho zpestřením. Moc děkuji celému vedení, že nám dokázali tuto hru ozvláštnit plánovanými hromadnými útoky, což na jiných serverech nebylo v takové míře, a i přes konečnou porážku za jejich neutuchající snahu, motivaci a podporu. Ale budete mi chybět
A také vám mám vyřídit pozdravy od PavlaCZ, kterému se díky tomu, že nás opustil již před několika měsíci, neuvěřitelně rozjela firma
Mějte se krásně
SiranoCZ- Pretorian
- Po?et p?ísp?vk? : 29
joebam napsal:ozvy se už nas je tam dost na JZ
jsem taky na s7
Slimak81- Imperian
- Po?et p?ísp?vk? : 67
Hraju na speedu
nik NemaniceCyklik napsal:hrajete někdo i na speed ?
papinek- Pretorian
- Po?et p?ísp?vk? : 36
Jsem moc rád že jsem měl možnost s Vámi tu trávit svůj volný čas poznal jsem tu spousty fajn lidí a nelituji jediného dne co jsem zde strávil.To že jsme skončili na ruhém místě mě celkem nemrzí je to jen hra a proto to může vždy dopadnout všelijak a proto je to asi taky tak super.
Pokud se někde obějí jméno Beryl tak to jsem já a klidně kdokoli a kdykioli se někdo z vás ke mě přihlásí tak budu jen rád.
Jinak přeju všem hodně štěstí a pokud to tato parta lidí rozjede znovu tak se určitě připojím
Pokud se někde obějí jméno Beryl tak to jsem já a klidně kdokoli a kdykioli se někdo z vás ke mě přihlásí tak budu jen rád.
Jinak přeju všem hodně štěstí a pokud to tato parta lidí rozjede znovu tak se určitě připojím
Beryl- Imperian
- Po?et p?ísp?vk? : 63
Také se s Váma loučím a nelituji toho času u počítače.Byly jsme dobrá parta a bylo mi tu dobře.....
Na závěr bych se chtěl všem omluvit za poslední týdny mé nepřítomnosti ale bylo to z rodiných důvodu a přístupu k netu.Loučím se a přeji všem mnoho štěstí v osobním životě.AHOJ
Na závěr bych se chtěl všem omluvit za poslední týdny mé nepřítomnosti ale bylo to z rodiných důvodu a přístupu k netu.Loučím se a přeji všem mnoho štěstí v osobním životě.AHOJ
Zdravím Vás přátelé
Tak hnedka na úvod bych chtěl poděkovat našemu skvělému vedení-Moxovi,šokejovi,kandakovi,smemar-za její aktivitu a všem ostatním z TORNADA-ten rok sem nestrávil zbytečně-i když sem měl v úmyslu akorát travianem zabít čas a ono mi to nakonec přerostlo přes hlavu tak,že sem u toho písí pomalu aji usínal
Každopádně toho nelituju-budu rád,když se třeba potkáme na tom srazu,nebo když se potkáme na dalším servru
Bylo mi ctí svámi hrát a i když sme skončili jako druzí,tak každej kdo hrál na devítce,tak musí vědět,že ten metál,sme si zasloužily MY-páč sme byly nejlepší!!!
Byla to sice dlouhá doba,ale užil sem si srandy,jako nikdy jindy
Ať se vám všem dařÍ....
Marian z Brna
Tak hnedka na úvod bych chtěl poděkovat našemu skvělému vedení-Moxovi,šokejovi,kandakovi,smemar-za její aktivitu a všem ostatním z TORNADA-ten rok sem nestrávil zbytečně-i když sem měl v úmyslu akorát travianem zabít čas a ono mi to nakonec přerostlo přes hlavu tak,že sem u toho písí pomalu aji usínal
Každopádně toho nelituju-budu rád,když se třeba potkáme na tom srazu,nebo když se potkáme na dalším servru
Bylo mi ctí svámi hrát a i když sme skončili jako druzí,tak každej kdo hrál na devítce,tak musí vědět,že ten metál,sme si zasloužily MY-páč sme byly nejlepší!!!
Byla to sice dlouhá doba,ale užil sem si srandy,jako nikdy jindy
Ať se vám všem dařÍ....
Marian z Brna
milius- Imperian
- Po?et p?ísp?vk? : 71
Moji drazí I já se s vámi loučím, dokud sem vůbec někdo chodí. Zítra odjíždím na dovču a vrátím se až začátkem srpna, a to už tady asi bude mrtvo Mrzí mě, že se nemůžu zúčastnit srazu, ale móóře volá a vy si tam poradíte i beze mě.
Bylo mi mezi tornádníky hezky a i když jsem tu byla spíš do počtu, než k boji, jak mi někteří z vás nevybíravým způsobem naznačovali, snažila jsem se maximálně a hru jsem si užila, i když to kvůli tomu doma občas skřípalo, ale teď jsem ráda, že jsem to vydržela do konce
Mějte se všichni fajn, užívejte života a sluníčka a někdy někde třeba zase...
Brambůrka alias Martina
Bylo mi mezi tornádníky hezky a i když jsem tu byla spíš do počtu, než k boji, jak mi někteří z vás nevybíravým způsobem naznačovali, snažila jsem se maximálně a hru jsem si užila, i když to kvůli tomu doma občas skřípalo, ale teď jsem ráda, že jsem to vydržela do konce
Mějte se všichni fajn, užívejte života a sluníčka a někdy někde třeba zase...
Brambůrka alias Martina
brambůrka- Equites Imperatoris
- Po?et p?ísp?vk? : 183
Tak ahoj Brambůrko a neutop se tam, jak přijedeš tak se potom ozvi budu čekat....
lazaka- Senátor
- Po?et p?ísp?vk? : 647
Location : TORNADO°,Kopr.., 150 katapultů, 200 beranidel, 2,7:1
Budeš první, komu se po návratu ozvu! Tak slibuju!lazaka napsal:Tak ahoj Brambůrko a neutop se tam, jak přijedeš tak se potom ozvi budu čekat....
Jasně
Co co? Který části věty jsi nerozuměl?ivan33333 napsal:Co?
A čemu to vadí? Už je to snad jedno, ne?
Největší spamer je Martina...brambůrka napsal:A čemu to vadí? Už je to snad jedno, ne?
Na vás všechny sem si víc než zvykl a řekl bych, že se mi i svým způsobem bude stýskat ale kdo ví - třeba ještě zahraju momentálně hraju na s.4, takže jestli tam nejsem s miliusem z TORNÁD jediný, ozvěte se
ilassi- Pretorian
- Po?et p?ísp?vk? : 39
papinek napsal:nik NemaniceCyklik napsal:hrajete někdo i na speed ?
no psal sem ti a nic :-((((( copak mě tam ani neodepíšeš ????
Pallren- Equites Imperatoris
- Po?et p?ísp?vk? : 116
Pallren napsal:papinek napsal:nik NemaniceCyklik napsal:hrajete někdo i na speed ?
no psal sem ti a nic :-((((( copak mě tam ani neodepíšeš ????
Komiks
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Povolení tohoto fóra: